MÅSAR_Rityta_1.png
HEMSIDA bidra_Rityta 1.png
MÅSAR_Rityta_1.png
BIDRA1_Rityta 1.png

TYCKER DU ATT DET VI GÖR ÄR BRA? DÅ FINNS DET EN HEL DEL SÄTT ATT BIDRA TILL VÅRT ARBETE PÅ! DET MEST SJÄLVKLARA ÄR KANSKE ATT SKÄNKA EN GÅVA, MEN MÖJLIGHETERNA STRÄCKER SIG MYCKET LÄNGRE ÄN SÅ.

1. SKÄNK EN GÅVA

 

BIDRA VÄLDIGT GÄRNA MED EN SLANT -ANTINGEN TILL EN GRÖN VÄLGÖRENHET VIA VARBERG CLIMATE SESSIONS ELLER DIREKT TILL FÖRENINGENS ARBETE FÖR ATT VI SKA KUNNA FORTSÄTTA GÖRA GOTT. LÄS MER OM VÅRA INSAMLINGAR HÄR. VI OCH VÅRA MOTTAGARE ÄR OÄNDLIGT TACKSAMMA FÖR VARENDA KRONA.

2. FÖLJ OSS

ATT HJÄLPA OSS ATT VÄXA I SOCIALA MEDIER ÄR ETT ENKELT OCH HELT GRATIS SÄTT ATT BIDRA PÅ! OCH SÅ FÅR MAN DESSUTOM STENKOLL PÅ DET SENASTE OM VCC OCH VÅRA PROJEKT. SÅ IN OCH FÖLJ PÅ INSTAGRAM, GILLA PÅ FACEBOOK, PRENUMERERA PÅ YOUTUBE OCH LYSSNA PÅ SPOTIFY, TYCKER VI.

3. JOBBA MED OSS

OKEJ, VI ERKÄNNER. VI ÄR ALLDELES FÖR FÅ SOM ARBETAR MED ETT ALLDELES FÖR STORT PROJEKT. OM DU OCKSÅ VILL SKAPA EN GRÖNARE FRAMTID MED HJÄLP AV MUSIK OCH KAN TÄNKA DIG ATT JOBBA HELT IDEELLT ÄR DU DÄRFÖR MER ÄN VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG VIA MAIL

4. SPRID ORDET

DELA DIN STUND FRAMFÖR EN VCS I DIN STORY, TIPSA EN VÄN OM VÅRT ARBETE ELLER STÄLL DIG PÅ ETT TORG NÄRA DIG OCH SKRIK "VARBERG CLIMATE CONCERT" TILLS NÅGON KOMMER FRAM OCH FRÅGAR VARFÖR DU SKRIKER.

5. BERÄTTA FÖR OSS

HAR DU EN IDÉ FÖR HUR VI KAN BLI BÄTTRE? ELLER KÄNNER DU KANSKE NÅGON SOM VILL GÖRA EN VARBERG CLIMATE SESSION? TIPSA OSS VIA MAIL, SÅ BLIR VI JÄTTEGLADA!