HEMSIDA MOBIL insamling.png
Stammar_Rityta 1.png
Stammar_Rityta 1.png
Stammar_Rityta 1.png
insamling_Rityta 1.png

FÖR OSS ÄR DET OTROLIGT VIKTIGT ATT DU SOM GIVARE VET OCH KÄNNER DIG TRYGG MED EXAKT HUR VI FÖRDELAR INSAMLADE MEDEL. INGEN AV OSS SOM JOBBAR MED VARBERG CLIMATE CONCERT HAR NÅGOT SOM HELST VINSTINTRESSE OCH TAR INTE UT EN ENDA KRONA I LÖN - ALLT FÖR ATT KUNNA GÖRA SÅ MYCKET NYTTA SOM MÖJLIGT.  

 

DET FINNS TVÅ SÄTT ATT SKÄNKA PENGAR PÅ I SAMBAND MED VÅRT ARBETE:

PROJEKTGÅVOR AVSER ALLA GÅVOR SOM SKÄNKS I SAMBAND MED NÅGOT AV VCC:S PROJEKT - EXEMPELVIS VARBERG CLIMATE SESSIONS.

 

AV DE INSAMLADE PENGARNA GÅR 100% DIREKT TILL DEN FÖR PROJEKTET AKTUELLA MOTTAGAREN.

 

FÖR ATT BIDRA VIA MOLLIE MINOTTS VCS, SWISHA VARFRI SUMMA TILL

123 070 05 26

OCH SKRIV "MOLLIE" SOM MEDDELANDE.

TYCKER DU OM VÅRT ARBETE? DÅ KAN DU SKÄNKA EN GÅVA SOM UTESLUTANDE GÅR TILL FÖRENINGEN VARBERG CLIMATE CONCERT. EFTERSOM VI ARBETAR HELT IDEELLT OCH UTAN SPONSORER ÄR VI BEROENDE AV DESSA PRIVATA GÅVOR FÖR ATT VI SKA KUNNA FORTSÄTTA HJÄLPA PLANETEN MED MUSIK.

FÖR ATT SKÄNKA EN ENGÅNGSGÅVA TILL VCC, SWISHA VALFRI SUMMA TILL

123 070 05 26

OCH SKRIV "1GÅVA" SOM MEDDELANDE.

1GÅVA EGÅNGSGÅVA.png

 HAR DU FRÅGOR OM VÅRA INSAMLINGAR?

HÖR AV DIG HIT SÅ SVARAR VI!

HEMSIDA MOTTAGARE_Rityta 1.png
HEMSIDA insamling_Rityta 1.png

VI HAR TAGIT HJÄLP AV NÅGRA AV SVERIGES MEST FRAMSTÅENDE KLIMATFORSKARE FÖR ATT BESTÄMMA VAR DE INSAMLADE PENGARNA FRÅN VÅRA PROJEKT SKA LANDA.

 

NEDAN HAR VI LÅTIT DE UTVALDA ORGANISATIONERNA SJÄLVA BESKRIVA DEN DEL AV SITT ARBETE VI VALT ATT SKÄNKA PENGAR TILL.

NATURSKYDDSFÖRENINGEN

OMRÅDE:

PROJEKT:

KLIMAT

INSAMLAT:

VARBERG CLIMATE SESSIONS

1290:-

VI NÄRMAR OSS EN KLIMATKATASTROF OCH DET GÅR SNABBT. VI BEHÖVER HALVERA DE GLOBALA UTSLÄPPEN TILL 2030 OCH MINSKA DEM TILL NOLL 2050. DETTA ÄR VAD VI ARBETAR FÖR PÅ NATURSKYDDSFÖRENINGEN. VI ARBETAR MED FOLKBILDNING OCH OPINIONSBILDNING FÖR ATT MOBILISERA AKTIVA OCH MEDVETNA KONSUMENTER, MEDBORGARE OCH VÄLJARE. OCH FRAMFÖRALLT SÅ ARBETAR VI FÖR ATT PÅVERKA POLITIK OCH NÄRINGSLIV FÖR EN SNABB OMSTÄLLNING TILL FOSSILFRITT.

EN CENTRAL KOMPONENT I KLIMATOMSTÄLLNINGEN ÄR ETT 100 % FÖRNYBART ENERGISYSTEM. DET ÄR DOCK VIKTIGT ATT UTBYGGNADEN AV FÖRNYBAR ENERGI – SOL, VIND, VATTEN OCH BIOENERGI – SKER PÅ ETT HÅLLBART SÄTT. FÖR OSS PÅ NATURSKYDDSFÖRENINGEN ÄR DET EN HÖGT PRIORITERAD FRÅGA, VI VILL INTE LÖSA ETT MILJÖHOT GENOM ATT SKAPA NYA. VI PEKAR DÄRFÖR UT VÄGEN MOT DET HÅLLBARA FÖRNYBARA ENERGISYSTEMET OCH ARBETAR AKTIVT FÖR HÅRDA HÅLLBARHETSKRAV PÅ ALLA ENERGISLAG. 

NATURSKYDDSFÖRENINGENS KLIMATARBETE ÄR OMFATTANDE OCH SOM EN DEL AV DET INGÅR ARBETET FÖR ATT STÄLLA OM DE EKONOMISKA DRIVKRAFTER SOM IDAG GYNNAR FOSSIL ENERGI OCH FÖR ATT FASA UT DESSA SUBVENTIONER. VI GRANSKAR ÄVEN EXPORTKREDITER, AP-FONDER OCH STATLIGA BOLAG, SOM IDAG OFTA BIDRAR TILL DEN FOSSILA EKONOMIN ISTÄLLET FÖR ATT ARBETA FÖR FOSSILFRIHET. 

​​

 

WWF SVERIGE

OMRÅDE:

PROJEKT:

REGNSKOG

INSAMLAT:

VARBERG CLIMATE SESSIONS

1510:-

LÄGET ÄR AKUT. PÅ BARA 100 ÅR HAR HÄLFTEN AV JORDENS REGNSKOG FÖRSVUNNIT.

 

DEN VÄRDEFULLA REGNSKOGEN ÄR AVGÖRANDE FÖR PLANETENS BIOLOGISKA MÅNGFALD. MER ÄN HÄLFTEN AV ALLA LANDLEVANDE DJUR- OCH VÄXTARTER LEVER HÄR, PÅ BARA 7 PROCENT AV VÅR LANDYTA.

 

REGNSKOGEN GER OSS MAT, MEDICINER OCH RENT VATTEN – OCH ÄR EN NYCKEL FÖR ATT BROMSA KLIMATFÖRÄNDRINGARNA. SAMMA REGNSKOG ÄR OCKSÅ HEM OCH GER FÖRSÖRJNING ÅT HUNDRATALS MILJONER MÄNNISKOR.

 

TROTS DET FÖRSTÖRS PLANETENS REGNSKOG I EN OROVÄCKANDE SNABB TAKT. HOTEN ÄR MÅNGA, OCH DET STÖRSTA HOTET ÄR AVSKOGNING, OFTA ORSAKAT AV INDUSTRIELLA PLANTAGER OCH BETESMARK. 

 

WWF VET VAD SOM MÅSTE GÖRAS. OCH SVARET ÄR JA. DET ÄR FORTFARANDE MÖJLIGT ATT RÄDDA VÅRA REGNSKOGAR. MEN VI MÅSTE AGERA NU. STÖD WWFS ARBETE FÖR ATT RÄDDA REGNSKOGEN!

GREENPEACE

OMRÅDE:

PROJEKT

INTE SPECIFIERAT

INSAMLAT

VARBERG CLIMATE SESSIONS

0:-

GREENPEACE ÄR VÄRLDENS STÖRSTA OBEROENDE MILJÖORGANISATION SOM AGERAR FÖR ATT FÖRÄNDRA ATTITYDER OCH BETEENDEN, SKYDDA OCH BEVARA MILJÖN OCH VERKA FÖR FRED. VI EXISTERAR FÖR ATT VÅR SKÖRA PLANET FÖRTJÄNAR EN RÖST. 

 

I NÄSTAN 50 ÅR HAR VI, TILLSAMMANS MED MÄNNISKOR VÄRLDEN ÖVER, ARBETAT FÖR ATT SKYDDA VÅR PLANET. VI TAR INTE EMOT BIDRAG FRÅN VARKEN STATER ELLER FÖRETAG, UTAN STÖDET FRÅN MILJONTALS MÄNNISKOR VÄRLDEN ÖVER GER OSS EN OBEROENDE RÖST SOM ENDAST TALAR FÖR MILJÖNS INTRESSEN. GREENPEACE ANVÄNDER FREDLIGA, KREATIVA METODER OCH LÖSNINGAR FÖR ATT BANA VÄG MOT EN MER GRÖN OCH FREDLIG VÄRLD OCH FÖR ATT KONFRONTERA DE SYSTEM SOM HOTAR VÅR MILJÖ. 

 

VI TROR INTE BARA ATT EN BÄTTRE VÄRLD ÄR INOM RÄCKHÅLL, UTAN ATT DEN BYGGS REDAN IDAG, AV OSS ALLA, TILLSAMMANS.

© VARBERG CLIMATE CONCERT 2020

IG.png
FB.png
YT.png
TW.png

FÖR ULLA ALEBO